Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 09:59:53

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 22 » Випускний бал 2010
12:23:42
Випускний бал 2010
   На вулиці буяє зеленим цвітом літо, сонце пестить всіх своїми променями, а прийдешній день несе нове і незвідане.
   Багато таємниць розкриється перед випускниками 2010 року, які 28 травня 2010 року стали на шлях дорослого життя. В цей день відбулося традиційне свято прощання з дитинством – Випускний бал.

   Незвичайним було це свято для випускників 2010 року, адже проведення Випускного бала співпало зі святом Останнього Дзвоника.
   Схвильовані, у найкращих сукнях і костюмах, прибули ввечері випускники, їхні батьки на шкільне подвір’я, де о 19.00 годині розпочалося Свято випускників 2010 року, до якого вони наполегливо йшли довгі 10 років. І ні хмарне небо, ні краплі дощу, які залишали сліди на святковому вбранні випускників, не затьмарили першого в їхньому житті вечора.
  Із словами привітання до дорослих дітей звернулася директор школи Кружилова Галина Іванівна, яка по-материнські з теплотою побажала випускникам найголовнішого – здоров’я, успіхів у реалізації поставлених цілей у дорослому житті.
   Випускники із словами глибокої вдячності звернулися до своїх вчителів, які були поряд з ними довгі 10 років, які допомогли нашим випускникам перетворитися з нетямущих малят на самодостатні, творчі, неординарні особистості. Випускники 2010 року подарували в шкільний музей символічний фотоальбом з портретами адміністрації школи, вчителів-предметників, залишили на згадку про себе кадри з курйозними випадками зі свого шкільного життя, і, звичайно, свої найтепліші побажання на адресу своїх вчителів.
    І ось, нарешті, найурочистіша мить – вручення атестатів про повну загальну середню освіту. Директор зачитує наказ про випуск зі школи 31 учня Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів та нагородження учениці 11-А класу Спольник Оксани золотою медаллю за високі досягнення у навчанні. 
    Вступаючи в доросле життя, випускники випустили повітряні кульки, які символізують дитинство, з яким вони щойно розпрощалися. 
    Прощальний танець… Останні хвилини в колі друзів… Останні хвилини Шкільного Чарівного щастя… Це все позаду. А попереду новий етап – Доросле Життя…
 Вот подошел разлуки час, 
 А так не верится…
 Была семья, был дом, был класс –
 И все рассеется…
 У каждого своя судьба –
 Всем счастья поровну
 Желаю я. И отпускаю Вас –

 Я отпускаю Вас на все четыре стороны…

Фотоальбом 

Переглядів: 1303 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz