Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 13:25:34

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 11 » Вісті з 7 класу
20:46:27
Вісті з 7 класу

Серед тих визначних діячів, чиї серця, помисли, талант спрямовані на служіння народові, чия душа сповнена високої любові до батьківщини, Шевченко по праву займає почесне місце, бо з таким вогнем у душі захищав свободу і незалежність вітчизни, честь і гідність народу. Безсмертне ім’я великого українського поета і художника Т. Г. Шевченка відоме скрізь як ім’я людини, що була філософом, талановитим художником та поетом, людини, яка була не байдужа до свободи українського народу. Своєю творчістю Т. Г. Шевченко відкрив нову епоху в українській літературі, створив чудові зразки поезії, які могутньо зазвучали над світом як гнівне звинувачення царизмові, як пристрасний заклик до активної боротьби за кращу долю. Натхненні поетичні твори Тараса Шевченка – неоціненний скарб світової літератури – стали надбанням широких народних мас.

Так, 11 березня в 7 класі відбувся виховний захід, присвячений 201 річниці від дня народження Тараса Шевченка, на якому учні показали свої знання  традицій та звичаїв українського народу. З замиренням серця всі вслухувались в вірші великого поета та художника, філософа та борця за справедливість Тараса Шевченка. Учні ще раз переглянули життя Кобзаря, яке відображено в його творчості (віршах, картинах, листах до друзів, рідних), провели вікторину «Чи знаємо ми Шевченка?». 

В історії залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство. До них належить й ім’я великого українського поета Тараса Шевченка.

                

Класний керівник 7 класу Тіщенко І.О.

 

Переглядів: 533 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz