Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 03:19:46

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Вісті з 8 класу
07:51:34
Вісті з 8 класу

Сьогодні у 8 класі була проведена виховна година  «28 квітня – Всесвітній день охорони праці», яка спрямована на роз’яснення причин виникнення професійних захворювань та їх запобігання під час виробництва. У 2015 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією МОП відзначається під девізом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

Діти ознайомилися з тим, що характерною особливістю сучасного виробництва в Україні є наявність шкідливих і небезпечних умов праці. Окрім того, ситуація, що склалася в країні, за короткий час може призвести до реального дефіциту трудових ресурсів.

Упродовж майже всього періоду незалежності України рівень виробничого травматизму мав стійку тенденцію до зниження, але останнім часом почався зворотній процес і кількість травмованих та загиблих на виробництві досягла критичної позначки: кількість нещасних випадків зі смертельними наслідками, які сталися у 2014 році, вже перевищила кількість смертей на виробництві за попередній рік.

З цього можна зробити висновок, що проблема збереження здоров’я і життя працездатних громадян має особливе значення, а тематика Дня охорони праці у 2015 році є як ніколи актуальною.

Класний керівник 8 класу Акулова Н.Ю.

Переглядів: 526 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz